M@re Nostrum

Viatge a la galàxia Carnaval
per Josep Mª Dacosta

bandamed.gif (223 bytes)

uantes vegades heu mirat un cel estel·lat durant una agradable nit d’estiu i us heu preguntat si hi havia vida en altres planetes?. No heu pensat mai que en aquell garbuix d’estels, constel·lacions i nebuloses es podria trobar un racó habitat? Doncs els investigadors de la Nasa, de l’Agència Espaial Europea i del col·legi Josep Pallach de Figueres han pogut construir una nau que ha arribat fins a la galàxia Carnaval per comprovar-ho.

Després d’un viatge de molts anys llum, aquests estudiosos han portat fins a la Terra una colla d’extraterrestres. En una primera inspecció, aquests éssers són petits, de color verd, tenen tres ulls i dues trompes que funcionen com orelles. En un llenguatge linguo-matemàtic han manifestat que no els agradava gaire la verdura ni el peix i ja que eren a Figueres voldrien visitar el Teatre-Museu Dalí.

Ens comenten les autoritats astonàutico-burocràtiques que retindran uns dies i en quarentena aquests simpàtics visitants i avisaran els més prestigiosos pediatres per tal que els revisin el carnet de vacunació. Certament que aquests éssers baixen del cel però, més que extraterrestres, semblen angelets que han deixat les ales a guardarropia. Seguirem informant...


Extraterrestres de la Galàxia Carnaval que a l’any 2003 d.J.C. visitaren Figueres. La seva mida és molt petita, compareu la seva talla amb el musclo que roca que figura a la dreta de la imatge.
Clic per ampliar

bandamed.gif (223 bytes)

© Josep Mª Dacosta 2003

 

  Navegación rápida

   


Aviso Legal

© Miquel Pontes 1996-2024  Todos los derechos reservados


Última modificación: 01 enero 2024 10:18


Hemos recibido visitas